Al van kleins af aan wil ik straaljagerpiloot, geheim agent, koningin of nieuwslezer worden. Gelukkig heb ik me op tijd gerealiseerd dat ik dit vooral (of eigenlijk alleen) op papier erg goed kan. Vandaar dat ik van schrijven mijn vak heb gemaakt.

Inmiddels ben ik gediplomeerd taalkundige (BA + MA Communicatie) met een eigen bedrijf en houd ik mij bezig met tekst en uitleg. Ik ondersteun organisaties bij het schrijven of redigeren van teksten voor print en online media. Met name op jongerencommunicatie en creatieve teksten ga ik lekker. Ook verzorg ik colleges Nederlands, Literatuur & CKV in het reguliere onderwijs. Niet over ’t Kofschip en Mulisch maar anno nu: over jongeren- en straattaal, moderne poëzie, spoken word en rapteksten.

Ik woon en werk in Haarlem en naast ondernemer ben ik ook nog gewoon mezelf. Op zulke momenten ga ik graag naar musea, concerten en festivals, at ik glazen koude chocomel, kan ik niet zonder muziek (uit of thuis), ren of fiets ik naar het strand en heb ik ’n harde lach & dito sneakers.


Blije mensen